MATERIALHUSET

UBIX midlertidig tak

Materialhuset AS er stolte av å kunne presentere UBIX midlertidig tak fra Combisafe. Midlertidige tak er også ofte omtalt som tak- over- tak.

Med krav om tørre bygg og med et ønske om forutsigbar produksjon og et bedret arbeidsmiljø, har UBIX de siste årene inntatt en vesentlig markedsposisjon i Norge. Systemet er utviklet i England og har vært i markedet i over 15 år. Mer enn 20.000 m² levert til fornøyde stillasentreprenører og utleieselskaper i Norge de senere år.

UBIX er et av markedets sterkeste taksystemer. Få detaljer og en logisk og gjennomtenkt design medfører rask montering uten bruk av verktøy. Lav egenvekt, kun 8 kg pr. m².

UBIX monteres i de fleste tilfeller fast på stillaset. Men det kan også bygges på rullebaner som gjør at takdelene kan skyves til side eller innunder hverandre.

UBIX midlertidig tak har et bredt anvendelsesområde; nybygg, rehabilitering, industri, infrastruktur etc. Merk at UBIX kan benyttes for alle stillas systemer.

Combisafe sammen med Materialhuset AS tilbyr beregninger, tegninger og teknisk support såvel som opplæring og instruksjon når taket skal monteres. Dere skal være trygge på at dere har valgt riktig produkt når dere velger UBIX!

 

 

Klikk på bilde av produktark eller link for å lese på nett eller laste ned

 

Se bilder fra et utvalg av prosjekter