MATERIALHUSET

Din totalleverandør av kvalitetsprodukter

Materialhusets produktsortiment er tilpasset et bredt og variert kundegrunnlag med hovedfokus på den profesjonelle delen av bygg- og stillasbransjen. Vi tilstreber et langsiktig og gjensidig utviklende samarbeid både med våre kunder og leverandører.

I Materialhuset AS står service og kundetilfredshet i fokus, og vi gjør vårt beste for å tilby de mest profesjonelle løsningene. Vårt produktsortiment er bevisst utvalgt for å kunne tilby beste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi holder stort lager av alle våre produkter for rask levering til våre kunder over hele landet.

Vi tilbyr GEDA’s fulle sortiment av byggheiser for material- og persontransport. GEDA er verdens ledende produsent av midlertidige heisløsninger og den dominerende merkevare innen norsk bygg- og anleggsvirksomhet. GEDA står for tysk kvalitet, stor grad av innovasjon og er sammen med Materialhuset AS en sikker og pålitelig samarbeidspartner.

Alfix, en annen av våre viktigste samarbeidspartnere, har over 60 års erfaring som produsent av stillasmateriell. Alfix produktene er kompatible med de mest brukte proff- stillaser i markedet og benyttes av bl.a stillasentreprenører og utleieselskaper. Tysk kvalitet, stor produksjonskapasitet og evne til innovasjon gjør Alfix til en sterk og respektert aktør i bransjen.

For midlertidige takløsninger (tak over tak) har Materialhuset AS inngått avtale med Altrad DESSA – et sterkt, veletablert og internasjonalt anerkjent selskap. Foruten midlertidige takløsninger, leverer DESSA et stort utvalg ulike fagverksbjelker samt andre stillas- og sikkerhetsløsninger.

I tillegg til byggheiser, stillas- systemer og midlertidige taksystemer, leverer Materialhuset AS de systemfrie produktene som naturlig hører til bransjen; koplinger, rør, dragere, værbeskyttelse, nedkastrør etc.

Spør oss – vi er her for å hjelpe!

____________________________________________________________________________________________________

Materialhuset er registrert leverandør i Startbank Leverandørregister
StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Med 5000 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.

Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt “Seriøsitet i byggenæringen” som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL) og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i byggebransjen.

StartBANK blir stadig viktigere både for leverandører og byggherrer. StartBANK henter informasjon fra offentlige registre, blant annet Skatteetaten. Leverandørene kan oppgi StartBANK-ID og slippe å sende dokumentasjon i hver enkelt konkurranse. I tillegg vil også informasjonen holdes oppdatert.
Her kan du lese mer om Startbank leverandørregister >>

MØT TEAMET

I Materialhuset AS står service og kundetilfredshet i fokus, og vi gjør vårt beste for å tilby de mest profesjonelle løsninger innenfor bygg- og stillasbransjen.

  • Arild Fahre Daglig leder

    Arild er daglig leder og eier av Materialhuset AS. Han er utdannet sivilingeniør maskin med en variert arbeids-karriere. De siste 15 år som utstyrsleverandør mot den profesjonelle delen av bygg og anlegg.
  • Sinan Buzlucay Salg og Service

    Sinan har nærmere 10 års relevant erfaring i stillasfaget, med fagbrev. Han kan hjelpe dere både med GEDA- og Alfix produktene.
  • Roger Stenberg Logistikk og lager

    Roger er ansvarlig for innesalg, lager og logistikk. Han er opptatt av kunde-service og gjør sitt aller beste for at du som kunde skal være fornøyd med Materialhuset AS.