MATERIALHUSET

Materialhuset har inngått samarbeid med Altrad DESSA!

Materialhuset AS er stolte av å kunne presentere produktene fra Altrad DESSA, vår nye samarbeidspartner for midlertidige tak og andre stillas- og sikkerhetsløsninger av høy kvalitet.


DESSA (Design, Engineer, Supply, Safety and Access) ble grunnlagt i 2010 i England av et team av ledende stillas eksperter. DESSA har vokst til å bli en ledende leverandør av midlertidige taksystemer, fagverksbjelker i aluminium, tilbehør til stillas, trappeløsninger og andre sikkerhetsprodukter. DESSA ble en del av Altrad Gruppen i 2015 og har stor evne til å utvikle spennende, innovative og kostnadseffektive løsninger.

Les mer på vår hjemmeside (under Produkter) om UNI midlertidig tak og Asterix HD fagverksbjelker!

For mer detaljert informasjon, datablad, instruksjonsvideoer etc, besøk gjerne DESSA’s eget Support Center; altrad-dessa.com/support-center/

Altrad DESSA sammen med Materialhuset AS tilbyr beregninger, tegninger og teknisk support såvel som opplæring og instruksjon når våre produkter skal monteres. Dere skal være trygge på at dere har valgt riktig produkt når dere velger løsninger fra Altrad DESSA og Materialhuset AS!

Altrad Dessas extensive network: